Vad söker ni?

Att hitta rätt är inte lätt!​

Det är inte alltid lätt som chef att hitta rätt medarbetare och speciellt inte när man har andra uppgifter som måste prioriteras.

Vi på Sveda & Värk vill hjälpa dig att få den kompetens som du behöver. Styrkan hos oss är att vi är sjuksköterskor, vi har en förståelse och insikt i svensk sjukvård och på grund av detta har vi en större möjlighet att kunna rekrytera rätt sjuksköterskor till rätt uppdrag. 

Vi vet vad vi ska leta efter för att det ska passa dig som uppdragsgivare så bra som möjligt.

Rätt plats, rätt tid.​

Söker du med lykta efter rätt sjuksköterska?

Vi lägger stor vikt vid rekryteringsprocessen och också vid kontinuerlig uppföljning kring våra anställda under uppdrag. Rätt sjuksköterska på rätt plats helt enkelt!

Ett motto som genomsyrar vår organisation är rätt sjuksköterska på rätt plats. Vi vill att varje utfört uppdrag från vår sida ska ske med största möjliga belåtenhet från uppdragsgivarens sida.

 

Hör av dig!

Är du nyfiken på att veta mer om hur vi Sveda & Värk kan hjälpa er med er personalsituation? Då ska du fylla i intresseanmälan här till höger så att vi kan höra av oss till dig så snart som möjligt!

Kontakta oss

Läs vår Integritetspolicy.

Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet. Här följer hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem.

Vi samlar in namn och e-post samt telefonnummer och detta i syfte för att kunna kontakta dig i ditt ärende. Dessa uppgifter samlas in när du själv fyller i ett formulär på vår hemsida. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till tredje part.

Vill du att vi ska ta bort dina kontaktuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon så radera vi dessa ur våra system.