Vill du ha större frihet?

Mer Frihet!

Hos Sveda & Värk är sjuksköterskor vår primära yrkesgrupp. Att arbeta som konsult hos oss innebär att du jobbar på dina villkor, med flexibilitet och stöd som matchar ditt engagemang inom vården.

– Utan sjuksköterskor stannar vården upp!

Du är aldrig ensam.

Tveka inte att prova om du aldrig varit konsult förut, vi på Sveda & Värk stöttar dig och finns för dig när du är ute på uppdrag så att du kan fokusera på det du är bäst på! Vi är specialiserade på bemanning och hjälper dig med allt som händer runt dig under ditt vårduppdrag. 

När du väljer att arbeta som konsult via Sveda & Värk så väljer du själv om du vill jobba som anställd eller via eget bolag som underleverantör.

En fast kontaktperson dedikerad för sjuksköterskor Du får en kontaktperson som förstår sjuksköterskors unika behov och arbetsvillkor, redo att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Ingå i vårt nätverk av sjuksköterskor Byt erfarenheter och tips med andra konsultsjuksköterskor i vårt nätverk. Tillsammans stärker vi vår kompetens och erbjuder ännu bättre vård.

Vi sköter det praktiska, såsom resor, boende, utbetalningar, avtal, försäkringar osv., så att du kan fokusera på det du är bäst på.

 

 

 

 

Hör av dig!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba som konsult med Sveda & Värk? Då ska du fylla i intresseanmälan här till höger så att vi kan höra av oss till dig så snart som möjligt! 

Vi vill höra från både dig som är rutinerad som konsult och från dig som aldrig har jobbat inom bemanning förut. Vi hjälper er att hitta ert nästa uppdrag!

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, ppt, odt, Max filstorlek: 300 MB, Max antal filer: 2.
    Läs vår Integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    Vi värnar om din integritet. Här följer hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem.

    Vi samlar in namn och e-post samt telefonnummer och detta i syfte för att kunna kontakta dig i ditt ärende. Dessa uppgifter samlas in när du själv fyller i ett formulär på vår hemsida. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till tredje part.

    Vill du att vi ska ta bort dina kontaktuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon så radera vi dessa ur våra system.