Om oss

Sveda & Värk

Sveda & Värk är ett företag som drivs av sjuksköterskor som fortfarande är yrkesverksamma. Företaget startade 2018 på våren av nuvarande ägare Sara Jakobsson och Jörgen Arvidsson och vi har erfarenheter som underleverantörer till större bolag samt av egna uppdrag.

Vi arbetar med sjuksköterskebemanning till offentlig och privat vård

Sveda & Värk har funnits sedan 2018 då ägarna, Jörgen och Sara, lämnade sina tjänster inom region Stockholm på grund av för undermåliga arbetsvillkor och lön.

Sara är legitimerad sjuksköterska och har främst varit verksam inom somatik och Jörgen är specialistsjuksköterska inom psykiatri.

De började sina ”karriärer” inom bemanningsbranschen genom att gå som underkonsulter till ett av de större bolagen och gjorde så fram till hösten 2020.

Då gick Sara ner i tid och började arbeta med utvecklingen av Sveda & Värk 2 dagar i veckan och fortsatte arbeta kliniskt 3 dagar i veckan. Då var visionen klar och tydlig, detta ska vara företaget som kämpar för sjuksköterskors rätt till rätt lön och arbetsvillkor på konsultens villkor.

Helt enkelt,

AV SJUKSKÖTERSKOR

FÖR SJUKSKÖTERSKOR.

I den andra vågskålen hamnar andra viktiga värden baserat på vår yrkeserfarenhet, rätt sjuksköterska på rätt plats för att kunna säkerhetsställa att patienterna som sjuksköterskor från Sveda & Värk möter ska få den kvaliteten på vården och den personcentrerade vård de har rätt till. 

Under sommaren 2021 började Sveda & Värk boka ut konsulter på egna uppdrag och hade ute ca 10 stycken konsulter heltid och efter det tog det fart.

Ett bevis på det är att sommaren efter hade vi 500% fler konsulter ute och sammantaget har det bara varit positiv feedback från dom som arbetat för oss och att vi verkligen lever upp till vår vision, vi verkar för sjuksköterskan och i nästa led självklart för patientenIdag är vi 3 stycken på kontoret och vi växer ständigt. 

Vårt mål är inte att bli störst utan att bli det självklara valet vare sig du söker ditt nya bemanningsbolag eller att du som vårdgivare söker efter personal.

Hör av dig!

Vi vill höra från både dig som är rutinerad som konsult och från dig som aldrig har jobbat inom bemanning förut. Vi hjälper er att hitta ert nästa uppdrag!

Kontakta oss

Läs vår Integritetspolicy.

Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet. Här följer hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem.

Vi samlar in namn och e-post samt telefonnummer och detta i syfte för att kunna kontakta dig i ditt ärende. Dessa uppgifter samlas in när du själv fyller i ett formulär på vår hemsida. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till tredje part.

Vill du att vi ska ta bort dina kontaktuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon så radera vi dessa ur våra system.