Uppsala – Röntgensjuksköterskor möjlighet till omgående start

Uppsala – Röntgensjuksköterskor möjlighet till omgående start

Röntgensjuksköterskor sökes för uppdrag till Bild och funktionsmedicinskt centrum i Uppsala.

Om uppdraget:
Arbetar med akut verksamhet dygnet runt samt tidsbokade undersökningar. Vi söker nu röntgensjuksköterskor som kan arbeta kvällar och helger för att utföra elektiva DT undersökningar på våra DT kameror.
Vår DT maskinpark består av Siemens, vi arbetar i Philips (tidigare carestream) RIS/PACS system. Arbetstempot är högt med ett stort elektivt inflöde från hela regionen. Arbetet kräver självständighet samt noggrannhet och de personer vi söker behöver ha förmåga att kunna planera sitt arbete samt tid.
Röntgensjuksköterskor, undersköterskor och radiologer arbetar nära varandra och har en tät dialog under arbetspasset. Alla typer av undersökningar kommer att förekomma, från avancerad till basnivå.

Krav:  Legitimerad röntgensjuksköterska med minst 2 års erfarenhet av akuta eller elektiva undersökningar på datortomografi. DT-Kompetens.  Erfarenhet från Siemens är meriterande.
Du har god datorvana, är trygg och stabil samt har en förmåga att samarbeta med andra.

Var: Uppsala

Omfattning: 100%

Tidsperiod: Omgående – 23.12.31

Arbetstider: Tjänstgöring enligt schema. Kväll och Helg

Vi erbjuder: En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag. Snabb service och flexibla schema lösningar i den mån det accepteras av kunden. Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär. Tjänstepension. Relevanta försäkringar. Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort. Jour tillgänglighet dygnet runt årets alla dagar.

Ansökan:
Skicka in din ansökan redan idag, så kommer en av våra medarbetare ta kontakt med dig.
Du söker via formuläret nedan, märk din ansökan med det uppdrag du är intresserad av.
Vill du veta mer om uppdraget eller har några frågor, tveka inte att ta kontakt med oss på
info@sveda-vark.se

Hör av dig!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba som konsult med Sveda & Värk? Då ska du fylla i intresseanmälan här till höger så att vi kan höra av oss till dig så snart som möjligt! 

Vi vill höra från både dig som är rutinerad som konsult och från dig som aldrig har jobbat inom bemanning förut. Vi hjälper er att hitta ert nästa uppdrag!

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, ppt, odt, Max filstorlek: 300 MB, Max antal filer: 2.
    Läs vår Integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    Vi värnar om din integritet. Här följer hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem.

    Vi samlar in namn och e-post samt telefonnummer och detta i syfte för att kunna kontakta dig i ditt ärende. Dessa uppgifter samlas in när du själv fyller i ett formulär på vår hemsida. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till tredje part.

    Vill du att vi ska ta bort dina kontaktuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon så radera vi dessa ur våra system.