Solna – Specialistläkare i Radiologi

Solna – Specialistläkare i Radiologi

Specialistläkare i Radiologi sökes till återkommande uppdrag i Solna, Stockholm.

Om uppdraget: Vi söker nu Specialistläkare i Radiologi till ett återkommande uppdrag på universitetssjukhus,  Granskning och signering av radiologiska undersökningar åt sjukhus ffa på elektiva undersökningar framför allt DT. Självständigt arbete med god kommunikativ förmåga och social kompetens. Handledning av ST-läkare förekommer.

Krav: Specialist i Radiologi med minst 2 års tjänstgöring efter att specialistbevis erhållits.
Läkare som kan arbete självständigt på ultraljud med kunskap om kontrastförstärkt ultraljud, biopsier och drän kommer prioriteras. Goda MR-kunskaper är meriterande. Uppdraget innebär att arbete  i Sectra RIS och PACS och kliniskt jouralsystem som Take care.

Var: Solna, Stockholm

Omfattning:  100%

Tidsperiod: Omgående

Arbetstider: Dagtid 40–49/h vecka.

 

Vi erbjuder: En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag. Snabb service och flexibla schema lösningar i den mån det accepteras av kunden. Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär. Tjänstepension. Relevanta försäkringar. Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort. Jour tillgänglighet dygnet runt årets alla dagar.

Ansökan:
Skicka in din ansökan redan idag, så kommer en av våra medarbetare ta kontakt med dig.
Du söker via formuläret nedan, märk din ansökan med det uppdrag du är intresserad av.
Vill du veta mer om uppdraget eller har några frågor, tveka inte att ta kontakt med oss på
info@sveda-vark.se

Hör av dig!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba som konsult med Sveda & Värk? Då ska du fylla i intresseanmälan här till höger så att vi kan höra av oss till dig så snart som möjligt! 

Vi vill höra från både dig som är rutinerad som konsult och från dig som aldrig har jobbat inom bemanning förut. Vi hjälper er att hitta ert nästa uppdrag!

Kontakta oss

Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, doc, docx, ppt, odt, Max filstorlek: 300 MB, Max antal filer: 2.
    Läs vår Integritetspolicy.

    Integritetspolicy

    Vi värnar om din integritet. Här följer hur vi samlar in dina personuppgifter och hur vi använder dem.

    Vi samlar in namn och e-post samt telefonnummer och detta i syfte för att kunna kontakta dig i ditt ärende. Dessa uppgifter samlas in när du själv fyller i ett formulär på vår hemsida. Vi delar aldrig med oss av dina uppgifter till tredje part.

    Vill du att vi ska ta bort dina kontaktuppgifter kan du kontakta oss via mail eller telefon så radera vi dessa ur våra system.